jedilnik

Odjava šolske malice in kosila: 277 01 27 (Jana Podjed), e-pošta prehrana@os-naklo.si ali preko eAsistenta.
Posamezni obrok je pravočasno odjavljen, če se ga odjavi do 8.00 istega dne.

 

KOSILA V MARCU

 

 

1. 3.

SREDA

PIŠČANČJI RAŽNJIČI, TLAČEN KROMPIR, BEBI KORENJE, RDEČA PESA

2. 3.

ČETRTEK

ČUFTI V PARADIŽNIKOVI OMAKI, VLIVANCI, ZELENA SOLATA Z RUKOLO

3. 3.

PETEK

FIŽOLOVA ENOLONČNICA, GRATINIRANE SKUTNE PALAČINKE, JABOLČNI KOMPOT

 

6. 3.

PONEDELJEK

SOTE STROGANOV, RIŽ, ZELENA SOLATA S KORUZO

7. 3.

TOREK

KORENČKOVA JUHA, SVINJSKA PEČENKA, PRAŽEN KROMPIR, KISLO ZELJE

8. 3.

SREDA

MESNA LAZANJA, ENDIVIJA S KROMPIRJEM, JAGODNI NEKTAR

9. 3.

ČETRTEK

PARADIŽNIKOVA JUHA, KANELONI ŠUNKA SIR, KROMPIRJEVA SOLATA, ČRN KRUH

10. 3.

PETEK

LOSOS V SMETANOVI OMAKI, ŠIROKI REZANCI, ZELENA SOLATA

 

13. 3.

PONEDELJEK

ŠPAGETI BOLONEZ, ZELJNATA SOLATA S KROMPIRJEM, ANANAS

14. 3.

TOREK

KOKOŠJA JUHA Z REZANCI, PEČENICA, TLAČEN KROMPIR, KISLA REPA

15. 3.

SREDA

JEŠPRENJ, BIO POLBEL KRUH, JABOLČNI ZAVITEK, 100% POMARANČNI SOK

16. 3.

ČETRTEK

PURAN V VRTNARSKI OMAKI, ZDROBOVI CMOKI, RDEČA PESA

17. 3.

PETEK

ZELENJAVNA ENOLONČNICA, RIŽEV NARASTEK, JABOLČNI KOMPOT

 

20. 3.

PONEDELJEK

OBARNA JUHA Z ŽLIČNIKI, SIROVI ŠTRUKLJI, VIŠNJEV KOMPOT

21. 3.

TOREK

KMEČKO ZELJE, HRENOVKA, BIO OVSEN KRUH, SADNA KUPA

22. 3.

SREDA

ZDROBOVA JUHA, PEČEN PIŠČANEC, DŽUVEČ RIŽ, ZELENA SOLATA

23. 3.

ČETRTEK

PURANJI ZREZEK V SMETANOVI OMAKI, OCVRTKI, MOTOVILEC Z JAJCEM

24. 3.

PETEK

KROMPIRJEVA JUHA, PEČEN FILE ORADE, KUMARIČNA SOLATA S KROMPIRJEM, PIRIN KRUH

 

27. 3.

PONEDELJEK

RIŽOTA S TELEČJIM MESOM IN ZELENJAVO, ZELENA SOLATA Z RUKOLO

28. 3.

TOREK

JOTA, OVSEN KRUH, PUDING Z GOZDNIMI SADEŽI

29. 3.

SREDA

ZREZEK V ČEBULNI OMAKI, PIRINI SVALJKI, STROČJI FIŽOL

30. 3.

ČETRTEK

GOVEJA JUHA Z REZANCI, ŠTEFANI PEČENKA, PIRE KROMPIR, KREMNA ŠPINAČA

31. 3.

PETEK

BROKOLI JUHA, SIROVI TORTELINI V PARADIŽNIKOVI OMAKI, MOTOVILEČ S FIŽOLOM

 

ŠOLSKA MALICA V MARCU

 

1. 3.

SREDA

MLEČNI RIŽ, POLNOZRNATA ŠTRUČKA, (šolska shema: SADJE)

2. 3.

ČETRTEK

BIO POLBEL KRUH, POLIČARJEVO MASLO, DOMAČA MALINOVA MARMELADA, HRUŠKA, (šolska shema: MLEKO)

3. 3.

PETEK

OVSEN KRUH, ZELIŠČNI NAMAZ, BANANA

 

6. 3.

PONEDELJEK

BIO BUHTELJ Z MARMELADO, KAKAV

7. 3.

TOREK

AJDOV KRUH, KUHAN PRŠUT, REZINA PAPRIKE, 100% POMARANČNI SOK

8. 3.

SREDA

MLEČNI BIO PIRIN ZDROB, MLEČNA ŠTRUČKA, (šolska shema: SADJE)

9. 3.

ČETRTEK

PIZZA, MATIJOVČEV JABOLČNI SOK

10. 3.

PETEK

PIRI KRUH, SIR, REZINA PARADIŽNIKA, ZELIŠČNI ČAJ Z LIMONO IN MEDOM

 

13. 3.

PONEDELJEK

POLIČARJEV VANILIJEV JOGURT, MAKOVKA

14. 3.

TOREK

BIO OVSEN KRUH, POLIČARJEVO MASLO, MED, JABOLKO

15. 3.

SREDA

CORN FLAKES KOSMIČI, MLEKO, (šolska shema: SADJE)

16. 3.

ČETRTEK

SIROVA ŠTRUČKA, BANANA, (šolska shema: POLIČARJEVA SKUTA)

17. 3.

PETEK

BIO ČRN KRUH, RIBJI NAMAZ, KISLE KUMARICE, MATIJOVČEV JABOLČNI SOK

 

20. 3.

PONEDELJEK

RŽENI KRUH, PAŠTETA, KISLO ZELJE, 100% POMARANČNI SOK

21. 3.

TOREK

ROGLJIČ S ČOKOLADNIM NADEVOM , BANANA

22. 3.

SREDA

MLEČNI KORUZNI ZDROB, PIRINA ŠTRUČKA, (šolska shema: SADJE)

23. 3.

ČETRTEK

ZRNATA BOMBETA S SIROM, JABOLKO, (šolska shema: MLEKO)

24. 3.

PETEK

AJDOV KRUH, TOPLJENI SIR, REZINA PAPRIKE, ZELIŠČNI ČAJ Z LIMONO

 

27. 3.

PONEDELJEK

KORUZNI KRUH, SKUTNI NAMAZ Z ROZINAMI, ZELIŠČNI ČAJ Z MEDOM IN LIMONO

28. 3.

TOREK

OVSEN KRUH, SUHA SALAMA, KISLA PAPRIKA, 100% JABOLČNI SOK

29. 3.

SREDA

HOT DOG, CEDEVITA, (šolska shema: SADJE)

30. 3.

ČETRTEK

POLNOZRNATI FRANCOSKI ROGLJIČ Z MARMELADO, BANANA

31. 3.

PETEK

SIROV BUREK, TEKOČI SADNI JOGURT

 

POPOLDANSKA MALICA V MARCU

 

 

1. 3.

SREDA

MASLENI KEKSI, SUHE MARELICE

2. 3.

ČETRTEK

BIO SADNI KEFIR, BIO PIRINO PECIVO

3. 3.

PETEK

KORUZNA ŠTRUČKA, JAGODNI NEKTAR

 

 

6. 3.

PONEDELJEK

BIO ČRN KRUH, TOPLJENI SIR

7. 3.

TOREK

POLNOZRNAT FRANCOSKI ROGLJIČ

8. 3.

SREDA

KORUZNI KRUH, MASLO, JABOLČNI KRHLJI

9. 3.

ČETRTEK

BIO KISLO MLEKO, AJDOVA BOMBETKA

10. 3.

PETEK

FRUTABELA, JABOLKO

 

 

13. 3.

PONEDELJEK

GRISINI, POMARANČA

14. 3.

TOREK

SADNI JOGURT, BIO PECIVO Z LANOM

15. 3.

SREDA

AJDOV KRUH, SIR, SUHE SLIVE

16. 3.

ČETRTEK

PIŠKOTI OTROŠKO VESELJE, JAGODNI NEKTAR

17. 3.

PETEK

BIO OVSENA BOMBETKA, BIO KORENJE

 

 

20. 3.

PONEDELJEK

PREPEČENEC, POMARANČA

21. 3.

TOREK

SLANIK, 100% JABOLČNI SOK

22. 3.

SREDA

TEKOČI SADNI JOGURT, POLBEL KRUH

23. 3.

ČETRTEK

ČRN KRUH, ZELIŠČNI NAMAZ

24. 3.

PETEK

KORENJE, KORUZNA BOMBETKA

 

 

27. 3.

PONEDELJEK

MAKOVKA, JABOLKO

28. 3.

TOREK

SKUTNI ZAVITEK

29. 3.

SREDA

OVSENI PŠKOTI, 100% POMARANČNI SOK

30. 3.

ČETRTEK

POLIČARJEVA SADNA SKUTA

31. 3.

PETEK

FRUTABELA, HRUŠKA

 

Jedilnik za mesec marec
(pripravila Nataša Černilec)

Dostopnost