Ravnatelj se je srečal z dobitniki zlatih priznanj

l

18. junija, 2024

Kot že par let doslej so učenci in učenke tudi letos ob podpori izjemnih mentorjev in mentoric dosegli več zlatih priznanj, tako kot posamično kot skupinsko. Ravnatelj Milan Bohinec se je zato z učenci in njihovimi mentorji srečal sredi junija in se jim zahvalil za ves trud, uspešno delo, predvsem pa tudi za širjenje dobrega glasu šole na državni ravni. Zlasti je poudaril, da so dosežki vedno plod trdega dela, pogosto tudi odrekanja, brez dvoma pa ob vsem novem znanju in spretnostih ponujajo tudi osebno zadovoljstvo, ko je priznanje dobljeno.

Posamična zlata priznanja v šolskem letu 2023/24 so tako prejeli: Zala Jelar, 5. p, zlato priznanje na tekmovanju Temsig, Tevž Ovsenek Eržen, 6. a, zlato Dominkovo priznanje (mentorica Danica Mati Djuraki), Anže Hvasti, 7. b, zlato Vegovo priznanje (mentorica Petra Peternel), zlato priznanje iz znanja logike in drugo mesto v državi (mentorica Tihana Smolej), zlato priznanje Bober (mentor Marko Poličar), Maša Kavčič Rozman, 9. a, zlato priznanje iz znanja geografije (mentorica Daša Ganna Mahmoud), zlato priznanje na tekmovanju Vesela šola (mentorica Maja Bajd), Tilka Hutter, 9. a, zlato priznanje iz znanja geografije (mentorica Daša Ganna Mahmoud) in Taja Ovsenik Eržen, 9. a, zlato Dominkovo priznanje (mentorica Danica Mati Djuraki), zlato Proteusovo priznanje (mentorica mag. Špela Eržen).

Skupinsko zlato priznanje so prejeli prejeli folklorniki, ki so sodelovali na regijskem srečanju Ringaraja: Ula Begelj, Maruša Traven, 4. a, Nik Begelj, Rok Đukić, Lucija Jošt, Tinkara Jošt, Brina Lovšin, Krištof Plut, Lenart Rožman, 5. a in Matic Falle, 5. b, Hristina Jovanova in Kristina Savernik, 6. a, Jerca Kobe in Mark Širca, 6. c, Angelika Kobe, 8. a in Jaka Porenta, 8. b. (mentorica mag. Špela Eržen).

Skupinsko zlato priznanje za raziskovalno nalogo iz zgodovine so prejele: Taja Ovsenik Eržen, Tilka Hutter in Pia Prevodnik, 9. a (mag. Marjeta Šifrer, Maja Bajd).

Fantovska štafeta (4 x 100 metrov) v sestavi Jure Kralj, 9. b,  Maks Marinšek, 9. c, Hakija Bajrović, 9. c, Valentin Korenčan, 9. a (mentor Gregor Jeras) je pritekla šoli 2. mesto v državi.

Zadnja obvestila:

Hej, Bled, prekrasen si!

Hej, Bled, prekrasen si!

Drugošolci centralne šole smo imeli zaključno ekskurzijo na Bled in v Lesce. V regatnem centru smo...

Dostopnost