ATLETI SO ZNOVA NAVDUŠILI

l

30. maja, 2024

Učenci in učenke naše šole nadaljujejo z dobrimi nastopi na atletskih tekmovanjih. Tudi na področnem tekmovanju v Radovljici so se izkazali z dobrimi rezultati. Nekateri so posegli po najvišjih uvrstitvah.

Jure Kralj je postal področni prvak Gorenjske regije v teku na 60 metrov. Prav tako so področni prvaki odličnimi predajami in dobrim tekom postali fantje v štafeti 4X100 metrov (Jure Kralj, Valentin Korenčan, Hakija Bajrović, Maks Marinšek).

Maks Marinšek je bil v teku na 300 metrov drugi. Drugo mesto je osvojila tudi Ajna Čekić v skoku v daljino pri mlajših deklicah, kjer se je izkazala tudi Eva Jeglič z petim mestom. Asja Čekić je bila četrta v metu vorteksa.

Tudi ostali so se potrudili in lepo zastopali našo šolo. (Ema Kuhar 15. mesto – 60 metrov, Emilja Koštrun 13. mesto – skok v višino, Valentin Korenčan 11. mesto – met vorteksa , Nika Kuhar 15.mesto in Gantar Loti 13. mesto – skok v daljino.

Kdo od najboljših se je uvrstil na državno prvenstvo, ki bo v Slovenski Bistrici, bomo izvedeli po objavljenih rezultatih vseh področnih tekmovanj.

Učence in učenke je spremljala učiteljica Špela Kokalj.

Zadnja obvestila:

Hej, Bled, prekrasen si!

Hej, Bled, prekrasen si!

Drugošolci centralne šole smo imeli zaključno ekskurzijo na Bled in v Lesce. V regatnem centru smo...

Dostopnost