TEKMOVANJE IZ ANGLEŠČINE 7. razred

l

17. aprila, 2024

Znani so uradni rezultati tekmovanja iz angleščine za 7. razred. Vse tri tekmovalne skupine so dosegle izvrstno srebrno priznanje. Letošnje šolsko leto so morali napisati scenarij in posneti filmček na temo United we stand, divided we fall. Tekmovalci so morali razmisliti o solidarnosti, sodelovanju, vzajemni pomoči in življenju v skupnosti. Izdelki tekmovalcev prikazujejo pomen medsebojnega sodelovanja in prednosti le-tega ter težave, s katerimi se soočamo, ko delujemo nepovezano.

Najbolje se je odrezala skupina tekmovalcev iz 7. a s 63 od skupno 70 točk. Posnetek z naslovom Spelling Bee so izdelali Asija Čekić, Ajna Čekić, Liu Voga, Ivana Kosec in Anže Hvasti in si ga lahko ogledate na spodnji povezavi.

https://video.arnes.si/watch/zrqy8gj7vy0g

Z 62 točkami so si srebro priborile Alma Tirović, Živa Starič, Eva Jeglič, Eva Jeraj in Neja Knavs iz 7. b. Posnele so video z naslovom Think Before You Speak in si ga lahko ogledate na spodnji povezavi.

https://video.arnes.si/watch/4qzc8kcfbr1w

mentorica obeh skupin, mag. Vera Stoilov Spasova

Skupino iz 7. c pa so zastopali Tilen Jelar, Tilen Šparovec in Anže Rebolj, ki so s svojim posnetkom A Month to Fix prejeli 61 točk in prav tako srebrno priznanje. Video si lahko ogledate na spodnji povezavi.

https://video.arnes.si/watch/4rcmq9f9t86q

mentorica Katja Marenk

Čestitke vsem tekmovalkam in tekmovalcem za vložen trud in lepo priznanje!

Zadnja obvestila:

Od kviza do plakata

Od kviza do plakata

Za nami je že sedma delavnica za krepitev digitalnih kompetenc. Do sedaj smo se naučili veliko o...

Dostopnost