jedilnik

Odjava šolske malice in kosila: 277 01 27 (Tanja Zaletel), e-pošta prehrana@os-naklo.si ali preko eAsistenta.
Posamezni obrok je pravočasno odjavljen, če se ga odjavi do 8.00 istega dne.

 

 

KOSILA V SEPTEMBRU

1. 9. ČETRTEK PURAN V SMETANOVI OMAKI, ZDROBOVI CMOKI, PARADIŽNIKOVA SOLATA
2. 9. PETEK FILE BRANCINA PO DUNAJSKO, PIRE KROMPIR, BUČKE V OMAKI, LUBENICA

 

5. 9. PONEDELJEK ŠPAGETI BOLONEZ, ZELENA SOLATA S FIŽOLOM, JAGODNI NEKTAR
6. 9. TOREK TELEČJA OBARA, AJDOVI ŽGANCI, GROZDJE
7. 9. SREDA ZREZEK V ČEBULNI OMAKI, KRUHOV CMOK, ZELJNATA SOLATA
8. 9. ČETRTEK PEČENE PIŠČANČJE KRAČE, PRAŽEN KROMPIR, BEBI KORENJE, PARADIŽNIKOVA SOLATA
9. 9. PETEK ZELENJAVNA ENOLONČNICA, RIŽEV NARASTEK, JABOLČNI KOMPOT

 

12. 9. PONEDELJEK RIŽOTA S SVINJSKIM MESOM IN ZELENJAVO, RDEČ RADIČ S KROMPIRJEM
13. 9. TOREK ČUFTI V PARADIŽNIKOVI OMAKI, VLIVANCI, GROZDJE
14. 9. SREDA MESNA LAZANJA, ENDIVIJA S KROMPIRJEM, LUBENICA
15. 9. ČETRTEK JEŠPRENJ, OVSEN KRUH, JABOLČNI ZAVITEK, 100% POMARANČNI SOK
16. 9. PETEK PEČEN FILE ORADE, ZELJE S KROMPIRJEM, PIRIN KRUH, SLIVE

 

19. 9. PONEDELJEK MAKARONOVO MESO, ZELENA SOLATA S KORUZO, LUBENICA
20. 9. TOREK PIŠČANČJI RAŽNJIČI, DŽUVEČ RIŽ, STROČJI FIŽOL
21. 9. SREDA GOVEJI GOLAŽ, POLENTA, ZELJNATA SOLATA
22. 9. ČETRTEK GOVEJA JUHA Z REZANCI, ŠTEFANI PEČENKA, PIRE KROMPIR, KREMNA ŠPINAČA
23. 9. PETEK

FIŽOLOVA JUHA, SIROVI ŠTRUKLJI, KOMPOT IZ SUHEGA SADJA

 

TEDEN EVROPSKE KULINARIKE

26. 9. AVSTRIJA DUNAJSKI ZREZEK, KROMPIRJEVA SOLATA, RŽEN KRUH
27. 9. ITALIJA ŠPAGETI BOLONEZ, PARADIŽNIKOVA SOLATA
28. 9. VELIKA BRITANIJA OCVRT RIBJI FILE, POMFRI, ZELJNATA SOLATA
29. 9. MADŽARSKA BOGRAČ, KRUH, JABOLČNI ZAVITEK
30. 9. HRVAŠKA PEČENA RIBA, BLITVA PO DALMATINSKO, PARADIŽNIKOVA SOLATA

 

 

ŠOLSKA MALICA V SEPTEMBRU

1. 9. ČETRTEK ROGLJIČ S ČOKOLADNIM NADEVOM, JAGODNI NEKTAR
2. 9. PETEK CORN FLAKES KOSMIČI, MLEKO, SUHE MARELICE

 

5. 9. PONEDELJEK SIROVA ŠTRUČKA, SADNI JOGURT
6. 9. TOREK OVSEN KRUH, ŠUNKA, REZINA PAPRIKE, CEDEVITA
7. 9. SREDA MLEČNA PROSENA KAŠA, KRALJEVA ŠTRUČKA
8. 9. ČETRTEK SIROV POLŽEK, DOMAČA BELA KAVA
9. 9. PETEK ČRN KRUH, TOPLJENI SIR, BANANA

 

12. 9. PONEDELJEK BIO BUHTELJ Z MARMELADO, JABOLKO
13. 9. TOREK ZRNATA BOMBETA S SIROM, SADNI JOGURT
14. 9. SREDA MLEČNI KORUZNI ZDROB, PIRINA ŠTRUČKA
15. 9. ČETRTEK HOT DOG, MATIJOVČEV JABOLČNI SOK
16. 9. PETEK AJDOV KRUH, SKUTNI NAMAZ Z ROZINAMI, HRUŠKA

 

19. 9. PONEDELJEK POLIČARJEV VANILIJEV JOGURT, MLEČNA PLETENICA
20. 9. TOREK ČRN KRUH, PAŠTETA, KISLE KUMARICE, ZELIŠČNI ČAJ Z LIMONO
21. 9. SREDA MLEČNI BIO PIRIN ZDROB, BIO OVSENO PECIVO
22. 9. ČETRTEK PIZZA, CEDEVITA
23. 9. PETEK BIO POLBEL KRUH, SIR, REZINA PAPRIKE, 100% POMARANČNI SOK

TEDEN EVROPSKE KULINARIKE

26. 9. NEMČIJA BELA KAJZERICA, HRENOVKA, GORČICA, JABOLČNI SOK
27. 9. ITALIJA PIZZA, ZELIŠČNI ČAJ Z LIMONO
28. 9. VELIKA BRITANIJA KORUZNI KOSMIČI, MLEKO
29. 9. MADŽARSKA POLBEL KRUH, OGRSKA SALAMA, SIR, REZINA PAPRIKE, ZELIŠČNI ČAJ
30. 9. HRVAŠKA POLENTA, MLEKO

POPOLDANSKA MALICA V SEPTEMBRU

1. 9. ČETRTEK BANANA
2. 9. PETEK SLADOLED

 

5. 9. PONEDELJEK PREPEČENEC, 100% JABOLČNI SOK
6. 9. TOREK POLIČARJEVA SKUTA S SADJEM
7. 9. SREDA JABOLČNI ZAVITEK
8. 9. ČETRTEK KORUZNA ŠTRUČKA, GROZDJE
9. 9. PETEK SLADOLED

 

12. 9. PONEDELJEK KISLO MLEKO, AJDOVA BOMBETA
13. 9. TOREK PIŠKOTI OTROŠKO VESELJE, BRESKOV NEKTAR
14. 9. SREDA BANANA
15. 9. ČETRTEK GRISINI, SLIVE
16. 9. PETEK SLADOLED

 

19. 9. PONEDELJEK KORUZNI KRUH, MASLO, JABOLKO
20. 9. TOREK OVSENI PIŠKOTI, GROZDJE
21. 9. SREDA BIO SADNI KEFIR, BIO KRUH S SEMENI
22. 9. ČETRTEK BOROVNIČEV MAFIN
23. 9. PETEK SLADOLED

 

 

 

Jedilnik za mesec september
(pripravila Nataša Černilec)

Dostopnost