jedilnik

Odjava šolske malice in kosila: 277 01 27 (Tanja Zaletel), e-pošta prehrana@os-naklo.si ali preko eAsistenta.
Posamezni obrok je pravočasno odjavljen, če se ga odjavi do 8.00 istega dne.

 

 

KOSILA V MAJU

3. 5. TOREK MAKARONOVO MESO, ZELENA SOLATA S KORUZO, JAGODE
4. 5. SREDA PEČENE PIŠČANČJE KRAČE, PRAŽEN KROMPIR, BEBI KORENJE, RDEČA PESA
5. 5. ČETRTEK TELEČJI PAPRIKAŠ, POLENTA, MLADO ZELJE V SOLATI
6. 5. PETEK ZELENJAVNA JUHA, FILE BRANCINA PO DUNAJSKO,KUMARIČNA SOLATA S KROMPIRJEM, BIO POLBEL KRUH

 

 

9. 5. PONEDELJEK RIŽOTA S TELEČJIM MESOM IN ZELENJAVO, MOTOVILEC S FIŽOLOM, ANANAS
10. 5. TOREK KOKŠJA JUHA Z REZANCI, SVINJSKA PEČENKA, TLAČEN KROMPIR, GRAHOVA OMAKA
11. 5. SREDA MESNA LAZANJA, ZELENA SOLATA Z RUKOLO
12. 5. ČETRTEK TELEČJA OBARA, AJDOVI ŽGANCI, JAGODE
13. 5. PETEK FIŽOLOVA ENOLONČNICA, RIŽEV NARASTEK, JABOLČNI KOMPOT

 

 

16. 5. PONEDELJEK PARADIŽNIKOVA JUHA, KANELONI ŠUNA SIR, KROMPIRJEVA SOLATA, RŽEN KRUH
17. 5. TOREK ZREZEK V ČEBULNI OMAKI, KRUHOV CMOK, STROČJI FIŽOL
18. 5. SREDA KORENČKOVA JUHA, PLESKAVICA, DŽUVEČ RIŽ, PARADIŽNIKOVA SOLATA S PAPRIKO
19. 5. ČETRTEK KMEČKO ZELJE, HRENOVKA, OVSEN KRUH, JAGODE
20. 5. PETEK LOSOS V SMETANOVI OMAKI, ŠIROKI REZANCI, MLADO ZELJE V SOLATI

 

 

23. 5. PONEDELJEK POROVA JUHA, PIŠČANČJI RAŽNJIČI, TLAČEN KROMPIR, ZELENJAVNA PRILOGA
24. 5. TOREK GOVEJA JUHA Z REZANCI, PIRE KROMPIR, POLPETI, KREMNA ŠPINAČA, JAGODE
25. 5. SREDA PURANJI ZREZEK V NARAVNI OMAKI, OCVRTKI, ZELENA SOLATA S KORENČKOM
26. 5. ČETRTEK ČUFTI V PARADIŽNIKOVI OMAKI, VLIVANCI, ČEŠNJE
27. 5. PETEK LEČNA JUHA, GRATINIRANE PALAČIKE S SKUTO, VIŠNJEV KOMPOT

 

 

30. 5. PONEDELJEK PURAN V VRTNARSKI OMAKI, KUSKUS, ZELJNATA SOLATA S FIŽOLOM
31. 5. TOREK ŠPAGETI BOLONEZ, ZELENA SOLATA, ČEŠNJE

 

 

ŠOLSKA MALICA V MAJU

3. 5. TOREK SADNI JOGURT, MAKOVKA, SUHE SLIVE
4. 5. SREDA MLEČNA PROSENA KAŠA, POLNOZRNATA ŠTRUČKA, JAGODE
5. 5. ČETRTEK OVSEN KRUH, PAŠTETA, KISLE KUMARICE, ZELIŠČNI ČAJ Z MEDOM
6. 5. PETEK BIO POLBEL KRUH, POLIČARJEVO MASLO, MED, BANANA

 

 

9. 5. PONEDELJEK ČRN KRUH, KUHAN PRŠUT, REZINA PARADIŽNIKA, ZELIŠČNI ČAJ Z LIMONO
10. 5. TOREK SIROVA ŠTRUČKA, TEKOČI SADNI JOGURT, SUHE MARELICE
11. 5. SREDA MLEČNI KORUZNI ZDROB, PIRINA ŠTRUČKA, JAGODE
12. 5. ČETRTEK BUHTELJ Z MARMELADO, JABOLKO, (šolska shema: POLIČARJEV NAVADNI JOGURT)
13. 5. PETEK RŽEN KRUH, SIR, REZINA PAPRIKE, 100% POMARANČNI SOK

 

 

16. 5. PONEDELJEK PIZZA, CEDEVITA
17. 5. TOREK CORN FLAKES KOSMIČI, MLEKO, JABOLKO
18. 5. SREDA MLEČNI BIO PIRIN ZDROB, BIO OVSENO PECIVO, JAGODE
19. 5. ČETRTEK ZRNATA BOMBETA S SIROM, BANANA, (šolska shema: MLEKO)
20. 5. PETEK AJDOV KRUH, SKUTNI NAMAZ Z ROZINAMI, JAGODNI NEKTAR

 

 

23. 5. PONEDELJEK SIROV POLŽEK, BANANA
24. 5. TOREK MLEČNA PLETENICA, POLIČARJEV VANILIJEV JOGURT
25. 5. SREDA MLEČNI RIŽ, ŠTRUČKA S SEZAMOM, JABOLKO
26. 5. ČETRTEK HOT DOG, 100% JABOLČNI SOK
27. 5. PETEK OVSEN KRUH, RIBJI NAMAZ, REZINA PAPRIKE, ZELIŠČNI ČAJ Z MEDOM IN LIMONO

 

 

30. 5. PONEDELJEK SIROV BUREK, TEKOČI NAVADNI JOGURT
31. 5. TOREK PIRIN KRUH, PIŠČANČJA SALAMA, KISLA PAPRIKA, ZELIŠČNI ČAJ Z LIMONO

 

POPOLDANSKA MALICA V MAJU

3. 5.

TOREK

JABOLČNI ZAVITEK

4. 5.

SREDA

BIO KORENJE, GRISINI

5. 5.

ČETRTEK

JAGODE, MLEČNI ROGLJIČ

6. 5.

PETEK

BIO SADNI KEFIR, BIO RŽENO PECIVO S POSIPOM

 

 

9. 5.

PONEDELJEK

OVSENI PIŠKOTI, JAGODE

10. 5.

TOREK

ČRN KRUH, TUNIN NAMAZ

11. 5.

SREDA

PREPEČENEC, JAGODNI NEKTAR

12. 5.

ČETRTEK

BIO KISLO MLEKO, ČRNA ŽEMLJA

13. 5.

PETEK

BANANA

 

 

16. 5.

PONEDELJEK

POLNOZRNAT FRANCOSKI ROGLJIČ

17. 5.

TOREK

ČRN KRUH, TOPLJENI SIR

18. 5.

SREDA

POLIČARJEVA SADNA SKUTA

19. 5.

ČETRTEK

RŽEN KRUH, MASLO, 100% JABOLČNI SOK

20. 5.

PETEK

SLADOLED

 

 

23. 5.

PONEDELJEK

KORUZNA ŠTRUČKA, NAVADNI JOGURT

24. 5.

TOREK

PIŠKOTI OTROŠKO VESELJE, JAGODE

25. 5.

SREDA

AJDOV KRUH, SIR

26. 5.

ČETRTEK

BOROVNIČEV MAFIN

27. 5.

PETEK

SLADOLED

 

 

30. 5.

PONEDELJEK

JAGODE, MLEČNA ŠTRUČKA

31. 5.

TOREK

SIROV ZAVITEK

 

 

Jedilnik za mesec maj
(pripravila Nataša Černilec)

Dostopnost