Jesensko rajanje s tržnico v okviru tedna otroka

l

3. oktobra, 2023

Jesensko rajanje s tržnico je bilo prijetno doživetje, ki nas je popeljalo v svet barv, okusov in ustvarjalnosti. Na stojnicah smo razgrinjali bogato paleto izdelkov in storitev, ki so privabljali obiskovalce.

Ozimnica, ta dragocen zaklad iz narave, je s svojo raznolikostjo dišala in klicala k sebi. Naši obiskovalci so lahko izbirali med marmeladami, ki so se svetlikale v kozarcih kot sončni žarki jesenskega dne. Čaj je poživljal dušo, carski praženec pa nas je razvajal s svojo sočnostjo in okusom preteklih časov.

Vetrnice so razgrinjale svojo čarobnost, medtem ko so čestitke prinašale toplino in nasmeh na obraz. Sokovi so osvežili žejo, sol z sivko pa za namakanje utrujenih stopal. Trakovi za ušesa so bili prava modna popestritev, lepotilnica pa je poskrbela za urejeno zunanjost – nohti so zasijali v vseh mogočih barvah, frizura pa je bila prava umetnina.

Kazala za knjige bodo pomagala pri potovanju v svet besed, dekoracije pa bodo domove okrasile s pridihom jesenskega čara. Pletenje zapestnic je omogočilo, da smo si oblikovali unikatne spomine.

Vzdušje je bilo resnično prijetno, lepo vreme nas je razveseljevalo s svojo milino, in obiskovalci so bili preplavljeni z dobrim razpoloženjem, ki je bilo nalezljivo. Glasba je dajala dogajanju ritem, in vsi smo se prepustili tej harmoniji.

Prav tako smo se veselili obiska župana in ravnatelja, ki sta s svojo prisotnostjo pokazala podporo temu čudovitemu dogodku. Jesensko rajanje s tržnico je bila resnično nepozabna izkušnja, ki je združila skupnost in nas napolnila z veseljem.

Matjaž Zupin Muzik

Matjaž Zupin Muzik

Zadnji dogodki:

Kros v vrtcu Jelka

Kros v vrtcu Jelka

V petek, 7.6.2024 smo v vrtcu Jelka v okviru programa Mali sonček izvedli kros. Tekli so tudi...

Rožletov tek

Rožletov tek

V četrtek, devetega maja 2024, smo že desetič zapored organizirali priljubljeni Rožletov tek....

Dostopnost