Čarobna smrečica

l

13. decembra, 2023

Danes smo v našem živahnem vrtcu doživeli prav poseben dogodek – čarobno predstavo z naslovom “Čarobna smrečica”, ki jo je izvedla dramska skupina vrtca Mlinček. Skupino sestavljajo: Jana Bajželj, Miha Štilec, Sanja Mojovič Makarič in Tina Kleindinst, ki so se tudi podpisali pod ustvarjanje izjemnega scenarija.

Otroci v našem vrtcu so bili navdušeni nad predstavo in so jo pozorno spremljali od začetka do konca. Oči so jim žarele od radovednosti, ko so spremljali pravljično dogajanje na odru. Vsaka beseda, vsak gib igralcev je zbudil čustva in radovednost, kar je vzbudilo veliko smeha, veselja in navdušenja med malimi gledalci.

Dramska skupina vrtca Mlinček je s svojim izjemnim talentom in predanim delom pričarala resnično čarobno doživetje za otroke v vrtcu.

Posebej velja omeniti, da so člani skupine tudi sami spisali scenarij za predstavo, kar je dodalo še večjo vrednost njihovemu umetniškemu izrazu. Pristnost in izvirnost zgodbe sta bili zaznavni v vsaki besedi ter gesti, kar je pripomoglo k še globljemu povezovanju s publiko.

Vzdušje je bilo polno čarobnosti in topline, ki ju je skupina uspešno prenesla na gledalce. Dogodek je pustil nepozabne vtise in spomine, ki bodo gotovo ostali vtisnjeni v srcih otrok ter vseh prisotnih. Hvaležni smo, da smo lahko bili priča tako čudovitemu kulturnemu dogodku v našem vrtcu, ki je obogatil vsakdanje življenje naših malih junakov.

Matjaž Zupin Muzik

Zadnji dogodki:

JURI MURI V AFRIKI pleše

JURI MURI V AFRIKI pleše

Tone Pavček, Ivana Djilas JURI MURI V AFRIKI pleše Glasbena predstava, Plesna predstava | Plesni...

ZBIRAMO ZA ZAVETIŠČE

ZBIRAMO ZA ZAVETIŠČE

Dragi starši, otroci in zaposleni vrtca Mlinček! Tudi letošnja akcija "Zbiramo za zavetišče," je...

Obisk reševalca

Obisk reševalca

V sredo, 20.3.2024 nas je v vrtcu Jelka obiskal reševalec. Razkazal nam je reševalno vozilo,...

Dostopnost