vrtec  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  dogodki  
 
 
  prehrana in zdravje  
 
 
 
 
  povezave s šolo  
 
 
  spletne povezave  
  vrtec.vasco.si 
Ministrstvo za šolstvo
Zavod za šolstvo
  Safe.si
Občina Naklo
Cobiss
Wikipedia
  Zmaga - spletno učenje
  Spletni slovar PONS
  Vladni portal za otroke
  Slovensko izob. omrežje
  Revija mama
  Revija otrok
  Ringaraja
  Bibaleze.si
  Bambino.si
  ePravljice.si

 

 

 

 

 
  dogodki  
 
Vrtec Mlinček
 
  Minilo je 20 let in vrtec je pihnil že 3. svečko - 19. 9. 2017  
 

Vrtec Mlinček praznuje že 3 leta

Kar nekaj let smo držali pesti, da se čim prej nov vrtec v Naklem zgradi. In prišel je dan, ko so se naše dolgoletne želje in sanje uresničile. S 1. septembrom 2014 smo tako odprli vrata Mlinčka in s tem dnem so se zaprla vrata vrtcu Rožle, ki je leta in leta sprejemal predšolske otroke.

Leto 1997 se je pisalo, ko vrtec Rožle v Naklem ni več spadal pod VVZ Kranj, ampak se je pridružil takrat novo odprti Osnovni šoli Naklo. V vrtcu je bilo takrat 6 igralnic in ena majhna razdelilna kuhinja. Vsi smo držali pesti, da se čim prej nov vrtec zgradi. In dočakali. Preselili smo se v novo zgrajen nizkoenergetski vrtec v Naklem, ki je dobil tudi novo ime, to je Mlinček. Dobili smo prostoren, svetel, kreativen in sodobno opremljen vrtec, na kar smo zelo ponosni.

Mlinček je pihnil že 3. svečko. Ima 12 oddelkov, je polno zaseden. Imamo odlične delovne pogoje, poleg igralnic še druge dodatne prostore ter prostorno otroško igrišče. Veseli smo, da je vrtec obkrožen z naravo, s polji in travniki, z lepim razgledom na bližnje hribe. Vrtec je umeščen tudi v medgeneracijsko središče Naklega, kjer je že nekaj let tudi dom starejših občanov.

V Mlinčku dobro voljo meljemo in želimo si lahko, da bi bilo še dolgo tako.

Gabrijela Masten

 

     
 
 
 
 
     
 
OŠ Naklo
domov | šola | dogodki | pouk | učenci| starši | zaposleni | vrtec