učenci  
 
 
 
  projekti  
  kotički učiteljev  
  hitre povezave  
  vizitka
  govorilne ure
  urniki
  urnik šolske knjižnice
  šolski zvonec
  publikacija - LDN šole
  dokumenti
  spletne povezave  
  Spletna učilnica Moodle
Twitter @OsNaklo
  šolsko glasilo Kapljice
Zgodovina - 2. svet. vojna
Ministrstvo za šolstvo
Občina Naklo
Državni izpitni center
  Učiteljska.net
  Zmaga - spletno učenje
  Spletni slovar PONS
  Vladni portal za otroke
  Projekti  
   
  Obiskal nas je Arne Hodalič  
 

Gost zaključne prireditve, s katero smo v projektu Jaz zmorem, ti zmoreš, midva zmoreva več sklenili dneve povezanosti, je bil svetovno znani fotograf, popotnik, jamar, predavatelj Arne Hodalič. Slabo uro se je v ponedeljek, 12. 6. 2017, družil z nami in nam pokazal prelepe fotografije, ki jih je posnel v najrazličnejših državah sveta.

Med drugim je povedal, da ne ločuje svojega življenja na delo in prosti čas, ampak je zanj vse prosti in čas  ter hkrati tudi služba, saj v svojem delu neizmerno uživa. Učencem je pokazal svoje prve fotografije, fotografije, ki jih je posnel v Indiji, na vojnih območjih, posvetil pa se je tudi prikazu mladosti v različnih delih sveta. Učenci so tako lahko videli tudi otroke z orožjem, med suženjskim delom in izkoriščanjem ter se tako prepričali, da res živijo skorajda v raju.

Otrokom je še položil na srce, naj v življenju počnejo tisto, kar jih zanima in kar jih dela srečne, predvsem pa naj v to vložijo tudi veliko energije in učenja. »V življenju moramo namreč za seboj zapirati vrata, pred seboj pa jih vedno odpirati. In učenje in obiskovanje šole je odpiranje vrat,« je še povedal gospod Hodalič.

     
 
 
     
  Galerija slik  
 
       
 
     
   
 
OŠ Naklo
 
 
domov | šola | dogodki | pouk | učenci | starši | zaposleni | vrtec