učenci  
 
 
 
  projekti  
  kotički učiteljev  
  hitre povezave  
  vizitka
  govorilne ure
  urniki
  urnik šolske knjižnice
  šolski zvonec
  publikacija - LDN šole
  dokumenti
  spletne povezave  
  Spletna učilnica Moodle
Twitter @OsNaklo
  šolsko glasilo Kapljice
Zgodovina - 2. svet. vojna
Ministrstvo za šolstvo
Občina Naklo
Državni izpitni center
  Učiteljska.net
  Zmaga - spletno učenje
  Spletni slovar PONS
  Vladni portal za otroke
  Projekti  
   
  Sklepna prireditev - Skupaj praznujmo!  
 
V ponedeljek, 30. 5. 2016, smo izvedli zaključno prireditev prvega leta projekta Jaz zmorem, ti zmoreš, midva zmoreva več z naslovom Skupaj praznujmo. Udeležili so se je tisti učenci, ki so aktivno sodelovali v dnevih povezanosti ali so imeli kuponček za opravičilo.

Prvi gost prireditve je bil Darko Đurič, svetovni rekorder v plavanju, športnik invalid, ki se bo udeležil paraolimpijskih iger v Riu, kjer cilja na medaljo. V pogovoru je izpostavil svojo športno pot, dosežke in trdno voljo, s katero premaguje vse izzive, ki se mu postavijo na pot. Nekaj vprašanj so mu postavili tudi učenci, za konec ga je s pesmijo presenetil tudi učitelj Marko Kavčič.

V drugem delu so nastopili mladi plesalci iz Kranja, ki sicer plešejo na odrih ob glasbenikih, ko so Tanja Žagar, Maraaya, Modrijani, Jan Plestenjak, Kingstoni in Dejan Vunjak. Skupina, ki deluje od okriljem trenerja Jerneja Šerjaka, je dosegla že več naslovov državnih prvakov v street formacijah. Zaplesali so točko, s katero se bodo predstavili na državnem prvenstvu. V nadaljevanju so povabili tudi prisotne, da z njimi zaplešejo.

Fotografije: Žan Žnidar, 9. b
     
 
 
     
  Galerija slik  
 
 
     
   
 
OŠ Naklo
 
 
domov | šola | dogodki | pouk | učenci | starši | zaposleni | vrtec