pouk  
 
 
 
  hitre povezave  
  vizitka
  govorilne ure
  urniki
  urnik šolske knjižnice
  šolski zvonec
  publikacija - LDN šole
  dokumenti
  spletne povezave  
  Twitter @OsNaklo
Spletna učilnica Moodle
  šolsko glasilo Kapljice
Zgodovina - 2. svet. vojna
Ministrstvo za šolstvo
Občina Naklo
Državni izpitni center
  Učiteljska.net
  Zmaga - spletno učenje
  Spletni slovar PONS
  Vladni portal za otroke
  Obvestila  
Obvestila

Vpis v srednje šole - stanje prijav - 8. 4. 2019

Stanje prijav za vpis v programe nižjega in srednjega poklicnega, srednjega strokovnega oz. tehniškega izobraževanja ter gimnazij si lahko pogledate na oglasni deski poklicne orientacije na šoli in na spletni strani MIZŠ na spodnji povezavi (poiščite povezavo na Stanje prijav na današnji dan):

http://www.mizs.gov.si/si/delovna_podrocja/direktorat_za_srednje_in_visje_solstvo_ter_izobrazevanje_odraslih/srednjesolsko_izobrazevanje/vpis_v_srednje_sole/

Učenci lahko najkasneje do 23. 4. 2019 svojo prijavnico za vpis prenesejo iz srednje šole, kjer jo imajo sedaj, na drugo srednjo šolo oz. v drug program, če menijo, da je to za njih ustrezneje in si bodo na ta način zanesljiveje zagotovili vpis v srednjo šolo. Prenešene prijavnice bodo šole sprejemale do navedenega datuma ne glede na število prijav, ki jih že imajo. Kandidatom svetujemo, da se o morebitnem prenosu prijavnice predhodno temeljito posvetujejo predvsem s starši in svetovalnimi delavci. Pri nekaterih razpisanih programih je število mest za novince označeno z '0', to pomeni, da vpisa v program ne bo, ker se je prijavilo premalo kandidatov. Prijavljeni kandidati morajo obvezno prenesti prijavnico za vpis v drug program oziroma na drugo šolo.

V primeru, da je za določen program prijavljenih več kandidatov, kot je razpisanih mest, lahko učenci dobijo informacijo, kje se nahajajo med prijavljenimi kandidati glede na ocene 7. in 8. razreda. Nekatere srednje šole informacijo o številu točk objavijo na spletni strani, nekatere pa je potrebno poklicati po telefonu.

Za dodatne informacije se oglasite tudi v svetovalni službi OŠ Naklo.

Dimitrij Banda 

Vsa obvestila ...

 

   
 
OŠ Naklo
 
 
domov | šola | dogodki | pouk | učenci | starši | zaposleni | vrtec