dogodki  
 
  hitre povezave  
  vizitka
  govorilne ure
  urniki
  urnik šolske knjižnice
  šolski zvonec
  publikacija - LDN šole
  dokumenti
  spletne povezave  
  Twitter @OsNaklo
Spletna učilnica Moodle
  šolsko glasilo Kapljice
Zgodovina - 2. svet. vojna
Ministrstvo za šolstvo
Občina Naklo
Državni izpitni center
  Učiteljska.net
  Zmaga - spletno učenje
  Spletni slovar PONS
  Vladni portal za otroke
  Zgodilo se je  
 
Kultura
 
  Ogledali smo si film Košarkar naj bo - 11. 9. 2017  
 
Učenci 4.-7. razreda smo si še pred premiero ogledali nov slovenski film Košarkar naj bo, ki je nastal po knjižni uspešnici Primoža Suhodolčana.

V ponedeljek, 11. 9. 2017, smo imeli tako učenci omenjenih razredov svoj prvi kulturni dan. Učenci četrtih in petih razredov so se zjutraj najprej pripravili na ogled filma, učenci sedmih razredov pa so se že odpravili v kranjsko knjižnico, da bi si jo ogledali in se seznanili s projektom Rastem s knjigo, v katerega so vsako leto vključeni vsi slovenski sedmošolci. Tudi letos so jim v okviru projekta podarili knjigo, tokrat Zvezde vabijo Mihe Mazzinija. 
Učenci 6. razreda smo se ta čas ukvarjali z bralno-učnimi strategijami in se računalniško opismenili (delali smo v urejevalniku besedil in napisali uradni elektronski dopis za učiteljico slovenščine). 

Po malici smo si vsi skupaj v Koloseju ogledali slovenski mladinski film z naslovom Košarkar naj bo, ki nam je bil zelo všeč. Posebej zabavno se nam je zdelo to, da smo se po končanem filmu v avli Koloseja srečali z glavnimi igralci in režiserjem, ki so odgovarjali na naša vprašanja, se z nami fotografirali in nam podpisovali avtograme.

Nejc Purgar, 6. a
Foto: Mark Sajovic, 6. a
     
 
 
     
  Galerija slik  
 
 
 
     
   
 
OŠ Naklo
 
 
domov | šola | dogodki | pouk | učenci | starši | zaposleni | vrtec