dejavnosti
  hitre povezave  
  vizitka
  govorilne ure
  urniki
  urnik šolske knjižnice
  šolski zvonec
  publikacija - LDN šole
  dokumenti
  spletne povezave  
  Twitter @OsNaklo
Spletna učilnica Moodle
  šolsko glasilo Kapljice
Zgodovina - 2. svet. vojna
Ministrstvo za šolstvo
Občina Naklo
Državni izpitni center
  Učiteljska.net
  Zmaga - spletno učenje
  Spletni slovar PONS
  Vladni portal za otroke
  Projekti  
   
  Podelili smo priznanja za srčna dejanja  
 
V decembru smo udejanjali in širili srčna dejanja, tako učenci kot zaposleni. Tako smo na primer povabili naše upokojence za cel dan v šolo in jim pripravili pester program. Več lahko preberete tukaj: http://www.os-naklo.si/dogodki.php?id=2&t=0&kat=8&ido=7716 

Učenci so tako kot lani (letos sicer že konec novembra) prejeli kupone za eno opravičilo. V decembru pa so obiskovali starejše, dedke in babice, pomagali pri domačih opravilih, pri pospravljanju, kuhali kosila in pekli piškote, v šoli pomagali sošolcem in prijateljem in učiteljem ..., zato si prav vsi zaslužijo pohvale.
Na proslavi zadnji šolski dan v koledarskem letu 2016 pa smo posebej izpostavili učenke 9. b, Vito Mavrič, Ano Šimenc in Nežo Tomažič, saj so med drugim izdelale lučke, ki so ustvarile posebno vzdušje na večerji zaposlenih šole in upokojencev, polega tega pa so za učitelje pripravile še sladko presenečenje. Za eno srčno dejanje je poskrbel celoten razred, in sicer so učenci in učenke 5. a kuharice razveselili s sporočili zahvale za njihovo delo. Plesna skupina Čenče je v letošnjem letu pripravila muzikal Čarovnik iz Oza. Ker je sporočilo predstave pomembno prav za vsakogar, so se dekleta odločila narediti srčno dejanje ter s sporočilom in igrico razveseliti čisto vse otroke iz vrtcev Mlinček in Jelka ter otroke podružničnih šol, z njo so zaključile tudi našo prireditev za razredno stopnjo. Prav tako so razveseljevale starejše v domu starejših občanov, nastopile so za osebe z motnjami v duševnem razvoju. Sporočilo muzikala je, da so modrost, dobrosrčnost in pogum zelo pomembni ter da se z vztrajnostjo da doseči prav vse.


     
 
 
 
 
     
OŠ Naklo, 2008