Pozitivne misli in praznično ustvarjanje – PŠ Podbrezje

l

19. novembra, 2021

Tehniški dan, ki so ga imeli vsi učenci šole, smo začeli s tradicionalnim zajtrkom in tako praznovali dan slovenske hrane. Učencem smo postregli s tradicionalnimi živili lokalnih pridelovalcev. Učenci so povedali, da imajo zelo radi med, maslo, domači kruh, mleko in jabolka.

Dan smo nadaljevali z razmišljanjem o pomenu pozitivnih misli in izdelovali okraske s katerimi smo okrasili šolo. Poseben dan smo zaključili s poslušanjem pesmi Čebelar, ki so nam ga na daljavo zapeli pevci centralne šole in njihova mentorica.

Mateja Jarc

Zadnja obvestila:

Strunjan 3. dan

Strunjan 3. dan

Včeraj zvečer smo se namesto do Strunjanskega križa odpravili kar v Piran, kjer smo si privoščili...

Strunjan 2. dan

Strunjan 2. dan

Učenci smo se po prespani prvi noči spočiti in pripravljeni na nov dan, odpravili na zajtrk, takoj...

Strunjan 1. dan

Strunjan 1. dan

Učenci 5. a in 5. b smo dopoldne srečno prispeli v Strunjan. Veseli smo bili, ko smo dobili ključe...

Dostopnost