Obvestilo o sprejemu vlog za uporabo prostorov Zavoda za šolsko leto 2023/24

l

12. maja, 2023

Spoštovani!

Obveščamo vas, da smo začeli zbirati vloge za uporabo prostorov zavoda za šolsko leto 2023/24. Zbirali jih bomo do 22. 6. 2023 oz. do polne zasedenosti.

Vlogo (Vloga za uporabo telovadnice in pripadajočih prostorov ali Vloga za uporabo drugih prostorov zavoda) je na voljo na spletni strani www.os-naklo.si/dokumenti (rubrika Dokumenti – Obrazci in vloge). Tako telovadnico kot večnamensko dvorano je v Naklem je možno najeti od 15.00 do 22. ure, ob sobotah in nedeljah pa od 9.00 do 22.00 ure. Lahko najamete celotno telovadnico, ozki ali široki del, ob koncu tedna pa le celotno telovadnico. V vrtcu Mlinček je najem možen ob 17.00 naprej od ponedeljka do petka.

Cenik, objavljen na spletni strani, se lahko do pričetka uporabe prostorov spremeni.

Podpisane in z žigom opremljene vloge lahko pošljete po navadni pošti, prinesete osebno ali odčitane pošljete po e-pošti na naslov tajnistvo@os-naklo.si

Z zgodnjim zbiranjem prijav želimo že julija pripraviti urnik in vam omogočiti, da informacijo o možnostih koriščenja prostorov izveste čim prej.

Podpis pogodbe in prevzem ključev, ki sta pogoj za začetek uporabe prostorov, bomo izvedli od 30. 8. do 15. 9. 2023.

Lep pozdrav

mag. Tatjana Lotrič Komac pomočnica ravnatelja

Zadnja obvestila:

Vabilo na Gimnazijski tabor 2023

Ob koncu pouka Gimnazija Kranj tudi letos pripravlja Gimnazijski tabor 2023 za osnovnošolce od 6. razreda naprej. Tabor bo potekal na Polšniku pri Litiji, od 26. junija 2023 do 30. junija 2023. Na voljo je še nekaj prostih mest.

Organizira ga profesorica Katarina Rogelj skupaj z dijaki in ostalimi profesorji. Prijave na tabor zbirajo prek aplikacije na spletni strani Gimnazije Kranj do 19. junija 2023 oz. do zapolnitve mest. Vse podrobnosti glede tabora najdete na spletni strani šole (https://www.gimkr.si/). Za vsa vprašanja je na voljo vodja tabora, prof. Katarina Rogelj na katarina.rogelj@gimkr.si.

V prilogi najdete letak z nekaj foto-utrinki z lanskega tabora.

Dostopnost